Tietoa meistä

Aolstecell Co., Limited(Yritysnumero: 3043917) valmistaa vaihtoakkuja Acer, Asus, Compaq, Dell, eMachines, Fujitsu, Gateway, HP, HP Compaq, IBM,Lenovo, Microsoft, MSI, Panasonic, Samsung, Apple ja Toshiba kannettavien tietokoneiden jälleenmyyjille. Suorien kumppanuuksien kautta ulkomaisten valmistajien ja logistiikkakeskusten kanssa eri puolilla maata voimme toimittaa laadukkaita tietokoneiden vaihtotuotteita mahdollisimman alhaiseen hintaan

Testasimme paljon Kannettavani akkuja tietokoneen useilta eri valmistajilta, mutta käytämme vain parhaita tietokoneen akkuja meille. Muiden Kannettavani tietokoneiden valmistajien valmistamat paristot voivat olla hyvin erilaisia. Jotkut valmistajat kannettavani tietokoneen akku käyttää huonompikomponentteja vastineeksi "halpa" hinta. Käyttämällä halpaa ja anonyymiakku voi vahingoittaa kannettavan tietokoneen ja maksaa enemmän tulevaisuudessa. Kuitenkin, sinun ei tarvitse huolehtia, koska et löydä mitään näistä halpoja kannettavani tietokoneen akkuja sivuillamme. Kaikki akkuja, jotka täyttävät tai ylittävät alkuperäiset OEM-tekniset tiedot. Ne ovat valmistettu korkealaatuiseen Litium-ioni-lieriöpari tunnetuilta yrityksiltä, kuten Sony, Panasonic, Sanyo ja Samsung. Tarjoamme Kannettavani akkuja tarvikkeet ja paras laatu ja suorituskyky perittävää alhaisinta.

Ymmärrämme, että asiakastyytyväisyys on tärkein palvelustandardit. Perustuu periaatteeseen rehellisyys ja luotettavuus yhteistyötä, tarjoamme laadukkaita palveluja, jotta voit todennäköisesti olla mukavampi nukkua hiljaa ja huolestuttava vapaasti. Tavoitteenamme on maksimoida asiakastyytyväisyys. Toivomme voivamme työskennellä kanssasi uudelleen, jotta voimme suositella sitä perheillesi ja ystävillesi. tyytyväisyytesi on suurin rohkaisumme ja tukeemme, ja saamme myös palautustakuun ja 30 päivän hyvityksen.

Vastuuvapauslauseke:

Yrityksemme myy vaihtoehtoisia tuotteita, joita voidaan käyttää tiettyjen tietokonevalmistajien tuotteiden kanssa. Mitä tahansa mainittua tuotetta tai tuotenimeä käytetään vain akun ja koneesi vastaavuuden löytämiseen. Siinä ei ole yhteyttä, lupaa, lisenssiä tai jakaa välillä yrityksemme ja tällä sivustolla ja nämä alkuperäiset tietokoneiden valmistajat, ja nämä tuotteet eivät valmistaneet tai myyneet mitään näistä valmistajista.