Laadukas Apower1000 kannettava latausasema 1024Wh

 • SKUFIO9992
 • KuntoKorvaus,upouusi
 • KennotyyppiLi-FePO4
 • Kapasiteetti1024Wh
 • AC-lähtö1800W(220V), 1600W(110V)
 • DC-lähtö12V18A/200W Max
 • USB-A-lähtö18W Max
 • USB-C-lähtö100W Max
 • LatausVerkkolaite (maks. 1000 W), autosovitin (max. 100 W), aurinkopaneeli (max. 500 W)
 • Nettopaino13,5 kg
 • Pakkauksen koko447x234x219mm
 • TakuuYksi vuosi
 • SaatavuusVarastossa

Kuvaus

Vertamaton akun suorituskyky

Kannettava Apower1000-voimalamme, jossa on massiivinen 1024 Wh:n LiFePO4-akku. Pitkäikäisyydestään ja turvallisuudestaan ​​tunnettu tehokas akku varmistaa, että sinulla on luotettava energialähde kaikkiin ulkoseikkailuihisi. Olitpa telttailemassa, retkellä matkailuautolla tai tarvitsetko varavirtalähdettä, tämä voimalaitos auttaa sinua.

Monipuoliset virtalähteet

Kannettava Apower1000-voimalamme tarjoaa vaikuttavan 1 800 W:n (220 V) tai 1 600 W:n (110 V) vaihtovirran, mikä tarjoaa joustavuutta monenlaisille laitteille ja laitteille. Lisäksi se tarjoaa tehokkaan DC-lähdön 12V18A/200W Max, joten se sopii useisiin sovelluksiin. Tämä monipuolisuus varmistaa, että kaikki tehotarpeesi täytetään tehokkaasti ja luotettavasti.

Kannettava ja ympäristöystävällinen

Tämä kannettava voimalaitos painaa vain 13,5 kg, ja se on suunniteltu helppoon kuljettamiseen. Sen kevyt muotoilu tekee siitä ihanteellisen kumppanin kaikille ulkoretkille. Lisäksi aurinkopaneelien latauksen tuella voit hyödyntää uusiutuvaa energiaa ja pysyä verkon ulkopuolella pidempään. Koe äärimmäinen kannettavien tehoratkaisujen käyttö ja paranna ulkoilukokemustasi huippuluokan voimalaitoksemme avulla.

Suuri kuvanäyttö

Kuvaa yllä valokuvat päätökset tehdään oikeita tuotteita, todellisia ja tehokkaita, eikä lähettämistä uudelleen ilman yrityksen lupaa.

Toimitustavat

Maksutavat

Yleisimmät kysymykset

1Kuinka kauan kannettavan Apower1000-voimalan lataaminen täyteen aurinkopaneeleilla kestää?

Latausaika aurinkopaneeleilla riippuu paneelien tehosta ja käytettävissä olevan auringonvalon määrästä. Suurin 500 W aurinkopanos ja optimaaliset auringonvaloolosuhteet mahdollistavat voimalaitoksen latauksen noin 6-8 tunnissa. Huomaa, että voimalaitoksen mukana ei tule aurinkopaneeleja ja ne on ostettava erikseen. Se sisältää kuitenkin aurinkolatauskaapelin avuksesi.

2Mitä laitteita voimalaitos voi tukea samanaikaisesti?

Voimalassa on useita lähtövaihtoehtoja, jotka tukevat useita laitteita samanaikaisesti. Siinä on 1 800 W (220 V) tai 1 600 W (110 V) vaihtovirtalähtö, jopa 200 W:n tehoa tukeva DC-lähtö, jossa on auton tupakansytytinportti, kaksi C-tyypin porttia ja neljä USB-porttia. Tämän asennuksen avulla voit käyttää kannettavia tietokoneita, älypuhelimia, kameroita, pieniä laitteita, kuten minijääkaappeja, ja jopa joitain sähkötyökaluja. Varmista, että liitettyjen laitteiden kokonaisteho ei ylitä enimmäislähtökapasiteettia ylikuormituksen välttämiseksi.

3Kuinka kauan voimalaitos kestää täydellä latauksella?

Voimalaitoksen antaman virran kesto täydellä latauksella riippuu liitettyjen laitteiden virrankulutuksesta. Se voi esimerkiksi antaa virtaa 60 W:n kannettavalle tietokoneelle noin 17 tuntia, 10 W:n LED-valolle noin 102 tunnille tai 100 W:n minijääkaappille noin 10 tuntia. Nämä arviot voivat vaihdella tiettyjen laitteiden ja niiden käyttötapojen mukaan. Lisäksi uuden sukupolven pikalatausteknologian avulla voit ladata voimalaitoksen täyteen vain tunnissa, mikä varmistaa, että vietät enemmän aikaa seikkailuistasi nauttimiseen ja vähemmän aikaa odottaa latausta.

Palautukset

Tarjoamme yhden vuoden takuun kannettavan tietokoneen akun. Jos ostaja on asennettu oikein akku ja käyttää akku, takuu voimassa.

Tarkistamme suorituskykyä tahansa tuotteen ennen toimittamisen. Jos olet tyytymätön meidän kannettavani akku Asus, annamme sinulle 30 päivän palautusoikeus.

Jos on ongelmia akun ostaa meiltä, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme ratkaisu sinulle. Jos haluat palauttaa akku, luomme RMA-numeron (paluu lupa). Kun testi tulokset osoittavat, että on olemassa jokin vika palautetut akun, meidän on oltava kantamaan tavaroiden palauttaminen kustannukset.. (Jos sinulla ei ole RMA-numero palauttaa akku, emme tee mitään hoitoa.)