ZHX-PB22 mobiilivirtalähde

 • SKUFIO9991
 • KuntoKorvaus,upouusi
 • KennotyyppiLi-Polymer
 • Kapasiteetti10000mAh
 • Type-C-porttitulo5V/3A, 9V/2A
 • Type-C-kaapelin lähtö5~5.9V/3A, 5~11V/2A, 12V/1.5A
 • Salamakaapeli Lähtö5V/2A
 • Langattoman laturin lähtö3W Max
 • Pakkauksen koko50x41.2x129.6mm
 • TakuuYksi vuosi
 • SaatavuusVarastossa

Kuvaus

Suuri kapasiteetti ja monipuoliset latausvaihtoehdot

10 000 mAh:n ZHX-PB22-virtapankkimme varmistaa, että laitteesi pysyvät päällä koko päivän. Tämä suurikapasiteettisella litiumpolymeeriakulla varustettu virtapankki tarjoaa luotettavan ja tehokkaan latauksen. Siinä on kaksi sisäänrakennettua kaapelia: Type-C-kaapeli, jonka enimmäisteho on 22,5 W, ja Lightning-kaapeli, jonka enimmäisteho on 10 W, mikä tarjoaa nopean ja kätevän latauksen useille laitteille.

Kätevät sisäänrakennetut kaapelit ja pikalataus

Ei enää vaivaa ylimääräisten kaapeleiden kuljettamisesta! Tässä virtapankissa on sisäänrakennetut Type-C- ja Lightning-kaapelit, joten se sopii täydellisesti älypuhelimien, tablettien ja muiden laitteiden lataamiseen liikkeellä ollessasi. Type-C-kaapeli tukee nopeaa latausta vaikuttavalla 22,5 W:n teholla, kun taas Lightning-kaapeli tuottaa jopa 10 W tehoa, mikä varmistaa, että laitteesi latautuvat nopeasti ja tehokkaasti.

Langaton lataus älykkäille puetettaville laitteille

Pysy kärjessä virtapankkimme langattoman latausominaisuuden avulla. Sen maksimiteho on 3 W, joten se on suunniteltu lataamaan vaivattomasti langattomia älykelloja ja kuntorannekkeja. Aseta laitteesi tähän ZHX-PB22-virtapankkiin ja nauti langattoman latauksen mukavuudesta missä tahansa.

Suuri kuvanäyttö

Kuvaa yllä valokuvat päätökset tehdään oikeita tuotteita, todellisia ja tehokkaita, eikä lähettämistä uudelleen ilman yrityksen lupaa.

Toimitustavat

Maksutavat

Yleisimmät kysymykset

1Kuinka kauan ZHX-PB22-virtapankin lataaminen täyteen kestää?

Tämän tehopankin latausaika riippuu syöttötehosta. Käytettäessä Type-C-tuloa, jossa on 5V/3A tai 9V/2A, täyteen latautuminen kestää yleensä noin 4–5 tuntia. Huomaa, että laturin käyttäminen, jonka teho on ilmoitettua korkeampi, ei lyhennä latausaikaa.

2Voinko ladata useita laitteita samanaikaisesti tällä virtapankilla?

Kyllä, voit ladata useita laitteita samanaikaisesti. Virtapankissa on sisäänrakennettu Type-C-kaapeli (22,5 W lähtö), sisäänrakennettu Lightning-kaapeli (10 W lähtö) ja langaton latausalusta (3 W lähtö). Voit käyttää kaikkia näitä vaihtoehtoja samanaikaisesti ladataksesi eri laitteita tehokkaasti.

3Onko ZHX-PB22-virtapankki yhteensopiva kaikkien langattomien latauslaitteiden kanssa?

Tämän virtapankin langaton latausominaisuus on suunniteltu erityisesti vähän virtaa kuluttaville puettaville laitteille, jotka tukevat langatonta latausta, kuten älykellot ja kuntorannekkeet. Emme suosittele sen käyttöä älypuhelimien tai muiden elektronisten laitteiden lataamiseen, koska latausnopeus on erittäin hidas. Käytä älypuhelimien nopeampaa ja tehokkaampaa latausta käyttämällä sisäänrakennettuja Type-C- tai Lightning-kaapeleita.

Palautukset

Tarjoamme yhden vuoden takuun kannettavan tietokoneen akun. Jos ostaja on asennettu oikein akku ja käyttää akku, takuu voimassa.

Tarkistamme suorituskykyä tahansa tuotteen ennen toimittamisen. Jos olet tyytymätön meidän kannettavani akku Asus, annamme sinulle 30 päivän palautusoikeus.

Jos on ongelmia akun ostaa meiltä, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme ratkaisu sinulle. Jos haluat palauttaa akku, luomme RMA-numeron (paluu lupa). Kun testi tulokset osoittavat, että on olemassa jokin vika palautetut akun, meidän on oltava kantamaan tavaroiden palauttaminen kustannukset.. (Jos sinulla ei ole RMA-numero palauttaa akku, emme tee mitään hoitoa.)